tgt briket

Cena je izražena za tonu briketa

TGT Briket je briket koji se proizvodi i uvozi iz BiH proizvodi se isključivo od 100% Bukovog drveta bez kore, sirovina se dobija iz ostatka proizvodnje masivnih ploca od bukve.

– Ima izuzetno visoku kaloričnu moć i preko 95% iskorišćenosti. Kao izuzezno kvalitetan briket koji izlazi iz jako moćne prese koja radi na 330bari, 4-5 puta je efikasniji od drveta i do 3-4 puta efikasniji od običnih briketa istih oblika.

– Briket ravnomerno sagoreva ima izuzetno jak plamen sa vrlo malo dima i bez lebdećeg pepela. Sagorevanjem praktično ne zagadjuje zivotnu okolinu u poredjenju sa ugljem ili drvima.

Pakuje se u vakum pakovanjima od 10kg.

Cena

32.000,00 rsd/paleta (960kg)

Karakteristike TGT briketa:

Sastav: 100% bukva
Vlaga: < 30%
Pepeo: <1%
Kalorična vrednost: 95% iskorišćenosti
$

Kompresovan pod visokim pritiskom

Drveni peleti su napravljeni od suve piljevine održivog izvora koja se kompresuje pod visokim pritiskom. Ova kombinacija niskog sadržaja vlage, obično 8-10%, i velike gustine znači da su naši drveni peleti posebno efikasno energetsko gorivo – čak i veće od drveta u njegovom prirodnom obliku.

$

Efikasnost skladištenja

Njihova velika gustina takođe znači da drveni peleti zahtevaju manje skladišnog prostora od drvne sečke i posebno su pogodni za manje kotlove na biomasu. U mogućnosti smo da isporučimo mnogo različitih vrsta peleta. Molimo vas da kontaktirate za besplatan savet ili zatražite povratni poziv.

Pogledajte još naših proizvoda

Mogućnost prodaje pravnim i fizičkim licima

Isporuka na vašu adresu ili preuzimanje kod nas

Dogovor oko isporuke za manje količine ili dalje relacije

TGT – Beograd  je specijalizovana kompanija za prodaju Peleta i Briketa na malo i veliko. Kao kompanija koja iz dana u dan raste, vrlo nam je važno da naši klijenti  budu izuzetno zadovoljni i da svake naredne godine nastave saradnju sa nama.

Kontakt informacije

063 747 3559

064 571 6461

Adresa

5

Trifuna Pešića 25 – Beograd / Leštane

Radno vreme

Pon-petak: 09-17h

Subota: 09-16h

NEDELJA NERADAN DAN

Call Now Button